Хармоничните отношения и взаимната любов са това, за което мечтаят

...
 
 
Хармоничните отношения и взаимната любов са това, за което мечтаят
Коментари Харесай

4 типа токсични мъже, които да избягвате

 

 

Хармоничните връзки и взаимната обич са това, за което мечтаят множеството хора. Откриването на половинка в живота е значимо, само че и мъчно, по тази причина помнете, че връзките би трябвало да се построяват рационално, ръководени освен от привличане и състрадание, само че и от здравия разсъдък.

Животът ни е даден, с цел да се радваме и да получаваме наслаждение от него, а не да изтезаваме и страдаме в

 

Трябва да разберете с кои хора можете да изградите връзки и с кои не.

 

 

Манипулатор / принудител / тиранин

 

Основната задача на такива мъже е да ви покорят с волята си. Да ви управляват, потискайки личността ви посредством напън, оскърбление, обезценяване. Те не се интересуват от възприятията и мислите на индивида до себе си, а и като цяло на всички хора.

 манипулатор

Противно на общоприетото разбиране, насилниците избират мощни и уверени в себе си жертви. След малко време на красиво ухажване, „ обичаният “ стартира да разкрива същинското си лице: кавги от нищо, обвинявания във всички грехове, директни указания по какъв начин да действате и цялостно обезценяване на умствените ви качества. С течение на времето сполучливият и самостоятелен сътрудник става депресиран, нерешителен и към този момент не е в положение да прекъсне връзката, тъй като „ кой различен може въобще да те хареса “.

 

Газлайтера

 

Този вид мъже ловко ви карат да се съмнявате в действителността и личната си адекватност. Подкопаването на личната ви религия в дейностите и мислите ви дава цялостния надзор на газлайтера над вас.

 

Най -честите операции:

Отричане на обстоятелства: „ Не направих това, просто забравихте “, „ Не бих могъл да кажа това, това са още веднъж твои мечти. “

 

Емоционално отказване: „ Наистина ли се разстройваш за такива дреболии? – това не е обикновено „, “ Прекалено прочувствено реагираш на елементарни неща. “

 

Позоваване на неадекватността на усещането, прочувствената неустойчивост: „ Започваш ли да откачаш още веднъж? “ „ Пак ли изпадна в меланхолия? “

Тази тактичност, известна измежду психолозите като „ газлайтинг “ води до обстоятелството, че всякога, когато се пробвате да разрешите спора, потвърждавате виновността си и възприятието си за безполезност. И вашият сътрудник ще продължи да издевателства над вас психически, обвързвайки ви от ден на ден със себе си.

 

 

Женения мъж

 

Токсичността на една е, че вие по лична воля се вкарвате във връзка, обречена на неуспех. Парадоксално, само че такава връзка може да продължи с години. Мъжът ви твърди, че в фамилията всичко е доста неприятно, бракът е на път да се разпадне и като цяло всичко търпи единствено поради децата. По този метод мъжът взема решение проблемите си под формата на липса на нови страсти или оригиналност в интимния си живот, а любовницата му слуша години наред обещания за дълго чакано събиране, което най-често не се случва.

 женен мъж

 

Мрънкалото

 

Тази категория включва мъже, които или не работят, или имат ниско обществено равнище. В допълнение към обстоятелството, че нямат житейски упоритости, с времето те стартират да те влачат до дъното. Разговорите за непризнаването на качествата му, за милионите, които той би трябвало да завоюва с мозъка си, само че по някаква причина скучните шефове не схващат и така нататък, първо принуждават една жена да съпреживява с обичания си, само че с течение на времето тя няма време да огледа обратно, защото незабелязано към този момент влачи върху себе си всичко – освен проблемите, само че и издръжката на обичания си от години.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР